TrädNalle

Stockholms län

Information

I Vallentuna finns det ett Enskild firma som heter TrädNalle. Det finns flera verksamheter som liknar TrädNalle i Stockholms län. Vallentuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

TrädNalle är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-11-09 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-11-15 så har TrädNalle varit registrerat och sedan 2006-11-09 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är TrädNalle och det finns fler verksamheter som är det i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med TrädNalle så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med TrädNalle så kan ni göra det på 070-2093075.

Fälla ta ner träd i bitar på villatomter, företagsmarker eller skogsmark, bortforsling av ris och stam, hugga ved, enklare grävningar som rör kabelgravar, enklare dykningar typ båt och bryggförankringar, ta upp tappade verktyg, propellrar samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Thorén, Björn Gottfrid Bernhard som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

TrädNalle har 550401-XXXX som sitt organisationsnummer.