K. GRANDIN SNÖ OCH JORD

Stockholms län

Information

K. GRANDIN SNÖ OCH JORD hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där K. GRANDIN SNÖ OCH JORD finns. I Vallentuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. K. GRANDIN SNÖ OCH JORD tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket K. GRANDIN SNÖ OCH JORD har haft sedan 1989-01-01. K. GRANDIN SNÖ OCH JORD har funnits sedan och 1976-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till K. GRANDIN SNÖ OCH JORD så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6087857.

Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

K. GRANDIN SNÖ OCH JORD har idag 550629-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för K. GRANDIN SNÖ OCH JORD

Entreprenadverksamhet avseende jordbearbetning, snöröjning och flistuggning

I K. GRANDIN SNÖ OCH JORD så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Grandin, Kent Gunnar Bertil som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .