Vallentuna Antennservice

Stockholms län

Information

Vallentuna Antennservice hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Vallentuna Antennservice finns. I Vallentuna så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Vallentuna Antennservice tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Vallentuna Antennservice har haft sedan 2000-02-29. Vallentuna Antennservice har funnits sedan och 2000-05-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Vallentuna Antennservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0414-31000.

Vallentuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Vallentuna Antennservice har idag 551009-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Vallentuna Antennservice

Fastighetsservice med installation och försäljning av el, tele, antell, parabol, radio och TV samt div. ombyggnationer och reno- veringar.

I Vallentuna Antennservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Toreheim, Rolf Lennart som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .