Erik Sahlström Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggbranschen, byggverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Erik Sahlström Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är Erik Sahlström Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 1947-10-17 så skapades Erik Sahlström Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Erik Sahlström Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Erik Sahlström Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556050-9472 är organisationsnummret för företaget som finns i Vallentuna.

Just nu är Erik Sahlström Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Erik Sahlström Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-51179464 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Sahlström, Britt Anna-Greta -Sahlström, Erik Rune

Följande personer är på något sätt aktiva inom Erik Sahlström Aktiebolag är Sahlström, Erik Rune som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlström, Britt Anna-Greta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Engvall, Sven Arne som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .