Vallentuna Schakt- och Transport Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vallentuna och Vallentuna Schakt- och Transport Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Vallentuna Schakt- och Transport Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Vallentuna Schakt- och Transport Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Vallentuna Schakt- och Transport Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1954-09-20. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där företaget finns i jobbar för att företag som Vallentuna Schakt- och Transport Aktiebolag ska trivas.

Vallentuna Schakt- och Transport Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-09. I Vallentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva maskinuthyrning och transporter i samband därmed samt utvinna och försälja jord från egna marker.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vallentuna Schakt- och Transport Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-09.

Idag är Vallentuna Schakt- och Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Vallentuna Schakt- och Transport Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7921280.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Wahlström, Carina Birgitta -Wahlström, Kjell Johan -Wahlström, Solveig Margaretha.

De som är på något sätt har med Vallentuna Schakt- och Transport Aktiebolag är Wahlström, Kjell Johan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wahlström, Carina Birgitta som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlström, Solveig Margaretha som är född 1937 och har titeln Suppleant, Toth Ullerkrans, Gabriella som är född 1954 och har titeln Revisor, Ullerkrans, Gunnar Erik som är född 1934 och har titeln Revisorssuppleant, Vallentuna Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vallentuna Schakt- och Transport Aktiebolag har 556060-0222 som sitt organisationsnummer.