Varuhuset TrampIn Vallentuna AB

Stockholms län

Information

Varuhuset TrampIn Vallentuna AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Varuhuset TrampIn Vallentuna AB finns. I Vallentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Varuhuset TrampIn Vallentuna AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Varuhuset TrampIn Vallentuna AB har haft sedan 1994-01-01. Varuhuset TrampIn Vallentuna AB har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Varuhuset TrampIn Vallentuna AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Centralv. 9, 186 31, Vallentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-51174479.

Vallentuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Varuhuset TrampIn Vallentuna AB Privat, ej börsnoterat.

Varuhuset TrampIn Vallentuna AB har idag 556071-4171 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Varuhuset TrampIn Vallentuna AB

Bolaget skall bedriva försäljning av herr- och damkonfektion samt köp och försäljning av jeans och fritidskläder ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Varuhuset TrampIn Vallentuna AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andreasson, Claes-Göran Torleif som är född 1948 och har titeln VD, Andreasson, Claes-Göran Torleif som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreasson, Cecilia Eva Christina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Kjell Gerhard som är född 1949 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .