Aktiebolaget Wilmoverken

Stockholms län

Information

Aktiebolaget Wilmoverken är en verksamhet som finns i Vallentuna. I Aktiebolaget Wilmoverken finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blomqvist, Elisabeth Marlené som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Ronald Michéll som är född 1969 och har titeln Suppleant, Löfström, Sven Eric Bo som är född 1949 och har titeln Revisor, Hedbom, Lars Johan Henrik som är född 1937 och har titeln Revisorssuppleant, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Wilmoverken så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Wilmoverken på telefon 08-51450540.

Bolaget skall driva mekanisk verkstadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Wilmoverken av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Wilmoverken är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Wilmoverken innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Wilmoverken är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Wilmoverken så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Aktiebolaget Wilmoverken har 556075-9754 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.