Transportjuristen Sverige AB

Stockholms län

Information

Transportjuristen Sverige AB är ett bolag som finns i Vallentuna. I Transportjuristen Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gutenberg, Ulf Rickard som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Gutenberg, Anneli Elisabeth som är född 1967 och har titeln Suppleant, Bredberg, Hans Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Transportjuristen Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Transportjuristen Sverige AB på telefon 08-51187170.

Bolaget skall bedriva transportjuridisk rådgivning samt säkerhetsrådgivning och konsultatiner inom transportnäringen och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Transportjuristen Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Transportjuristen Sverige AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Vallentuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Transportjuristen Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Transportjuristen Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Transportjuristen Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Transportjuristen Sverige AB har 556089-8875 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.