Veda Industri Aktiebolag

Stockholms län

Information

Veda Industri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Veda Industri Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Veda Industri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Veda Industri Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1964-03-11. Men sedan 1982-01-01 så har Veda Industri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Terrassv. 25, 182 79, Stocksund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Veda Industri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5653807.

Vallentuna arbetar för att verksamheter som Veda Industri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Veda Industri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall tillverka och försälja mekaniska verkstadsprodukter jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Veda Industri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Veda Industri Aktiebolag och det är följande personer, Engstam, Lars Magnus som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mona Elisabeth som är född 1945 och har titeln Suppleant, Beergrehn, Bengt Ivar som är född 1956 och har titeln Revisor, Dahlström & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Veda Industri Aktiebolag är 556091-7766.