Aktiebolaget Soprent

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vallentuna och Aktiebolaget Soprent är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Soprent är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Soprent är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Soprent är ett Aktiebolag och skapades 1968-07-17. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Soprent ska trivas.

Aktiebolaget Soprent är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Vallentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva gatu- och vägrenhållning, trädgårdsanläggning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Soprent är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Aktiebolaget Soprent Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Soprent så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6459469.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Soprent är Karlsson, Annie Birgitta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundholm, Mats Gustaf som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lindqvist, Kent Georg Watthier som är född 1949 och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Soprent har 556118-4028 som sitt organisationsnummer.