Aktiebolaget B. Rydells Trädgårdsprodukter

Stockholms län

Information

Aktiebolaget B. Rydells Trädgårdsprodukter är ett av många bolag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget B. Rydells Trädgårdsprodukter finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget B. Rydells Trädgårdsprodukter är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget B. Rydells Trädgårdsprodukter som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1969-02-17. Men sedan 1980-01-01 så har Aktiebolaget B. Rydells Trädgårdsprodukter varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stängselbodav. 1, 186 92, Vallentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget B. Rydells Trädgårdsprodukter så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51450500.

Vallentuna arbetar för att bolag som Aktiebolaget B. Rydells Trädgårdsprodukter ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget B. Rydells Trädgårdsprodukter. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom områdena odling och försäljning av trädgårdsprodukter, konsultverksamhet inom racersporten, ägande av fast egendom samt även idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget B. Rydells Trädgårdsprodukter är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget B. Rydells Trädgårdsprodukter och det är följande personer, Rydell, John Rickard som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rydell, Carl Jens Roger som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Claes Robert som är född 1967 och har titeln Suppleant, Marcusson, Lars Jonas som är född 1960 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget B. Rydells Trädgårdsprodukter är 556123-5663.