Gunnar Lutteman Aktiebolag

Stockholms län

Information

556146-3448 är organisationsnummer för företaget Gunnar Lutteman Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gunnar Lutteman Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vallentuna som är den kommunen som Gunnar Lutteman Aktiebolag finns i.

Gunnar Lutteman Aktiebolag har varit registrerat sedan 1971-04-28 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gunnar Lutteman Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1971-01-01.

Gunnar Lutteman Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vallentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gunnar Lutteman Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Gunnar Lutteman Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-51172564 eller genom brev på följande adress:
Lingsbergsv. 13, 186 43, Vallentuna

Bolaget skall driva entreprenadrörelse inom vägunderhåll jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gunnar Lutteman Aktiebolag och det är Lutteman, Bror Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson Lutteman, Ulrika Gunnika T som är född 1978 och har titeln Suppleant, Isaksson Lutteman, Veronica C T som är född 1983 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Sven Östen som är född 1948 och har titeln Revisor, Sven Lundqvist Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,