Väsby Storgård Veterinärpraktik AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Väsby Storgård Veterinärpraktik AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Vallentuna här finns det många olika Aktiebolag. Väsby Storgård Veterinärpraktik AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Vallentuna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Väsby Storgård Veterinärpraktik AB är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556155-4972.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-294829 alternativt besöka eller skicka post till Väsby Storgård Veterinärpraktik AB på följande adress Solvalla Travbana, 161 20, Bromma.

Väsby Storgård Veterinärpraktik AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Väsby Storgård Veterinärpraktik AB så sitter följande personer i styrelsen: , Levin, Eva-Marie Xenia som är född 1950 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva hälso- och sjukvård jämte forskningsarbete bland husdjur, travsportsverksamhet och travhästavel, samt idka därmed förenlig verksamhet.