Stolpes Bil & Maskin Aktiebolag

Stockholms län

Information

556159-2048 är organisationsnummer för företaget Stolpes Bil & Maskin Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stolpes Bil & Maskin Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vallentuna som är den kommunen som Stolpes Bil & Maskin Aktiebolag finns i.

Stolpes Bil & Maskin Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-02-24 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stolpes Bil & Maskin Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Stolpes Bil & Maskin Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vallentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stolpes Bil & Maskin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Stolpes Bil & Maskin Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-51178140 eller genom brev på följande adress:
Vargmötesv. 5, 186 30, Vallentuna

Bolaget skall driva reservdelsförsäljning och grossiströrelse inom bilbranschen samt försäljning av vitvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stolpes Bil & Maskin Aktiebolag och det är Stolpe, Sigurd Emanuel som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Stolpe, Gunilla Desirée som är född 1940 och har titeln Suppleant, Höök, Mikael Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, Revisab Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,