TANA Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns TANA Konsult Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Vallentuna här finns det många olika Aktiebolag. TANA Konsult Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Vallentuna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

TANA Konsult Aktiebolag är momsregistrerat sedan1973-01-01 och har organisationsnummer 556161-5393.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till TANA Konsult Aktiebolag på följande adress Lovisedalshöjden 59, 186 53, Vallentuna.

TANA Konsult Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I TANA Konsult Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Engroth, Margareta Ilva Britta som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva teknisk och ekonomisk konsultverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.