ECOM, Economic Comfort AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns ECOM, Economic Comfort AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Vallentuna här finns det många olika Aktiebolag. ECOM, Economic Comfort AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Vallentuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

ECOM, Economic Comfort AB är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556176-2575.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-51172245 alternativt besöka eller skicka post till ECOM, Economic Comfort AB på följande adress Karlbergsv. 56, 186 42, Vallentuna.

ECOM, Economic Comfort AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I ECOM, Economic Comfort AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jansson, Evy Birgitta Karolina som är född 1943 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom byggsektorn samt bedriva hästhållning och tävlingsverksamhet inom trav och galopp även- som idka därmed förenlig verksamhet.