Golden Stabel Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva hästuppfödning och handel med hästar, driva restaurang, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Golden Stabel Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är Golden Stabel Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 1973-10-29 så skapades Golden Stabel Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Golden Stabel Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Golden Stabel Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1973-01-01

556184-5594 är organisationsnummret för företaget som finns i Vallentuna.

Just nu är Golden Stabel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Golden Stabel Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Golden Stabel Aktiebolag är Wallén, Allan Börje Ingemar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Pallüth, Tony Andreas som är född 1973 och har titeln Suppleant, .