Tätringen Tekniska Aktiebolag

Stockholms län

Information

Tätringen Tekniska Aktiebolag är ett bolag som finns i Vallentuna. I Tätringen Tekniska Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bonander, Peter Reinhold som är född 1960 och har titeln VD, Bonander, Peter Reinhold som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Etola Erkki Olavi som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lindström som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Larsson, Asta Birgitta som är född 1946 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Tätringen Tekniska Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tätringen Tekniska Aktiebolag på telefon 08-51173750.

Bolaget skall köpa och försälja tätningar och formgummidetaljer inom hydraulik och pneumatikområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tätringen Tekniska Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tätringen Tekniska Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Vallentuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tätringen Tekniska Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tätringen Tekniska Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1979-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tätringen Tekniska Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Tätringen Tekniska Aktiebolag har 556200-8838 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.