J.H. Invest Aktiebolag

Stockholms län

Information

J.H. Invest Aktiebolag är en verksamhet som finns i Vallentuna. I J.H. Invest Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Jan Inge som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Ek Andersson, Elsa Birgit Gunilla som är född 1946 och har titeln Suppleant, Korpelainen, Kari Tapani som är född 1960 och har titeln Revisor, KTK Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med J.H. Invest Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå J.H. Invest Aktiebolag på telefon 08-51170304.

Bolaget skall bedriva handel med mattor och tyger ävensom bedriva handel med husgeråd i glas och porslin samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är J.H. Invest Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

J.H. Invest Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

J.H. Invest Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och J.H. Invest Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J.H. Invest Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

J.H. Invest Aktiebolag har 556204-9139 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.