Diskteknik AB

Stockholms län

Information

Diskteknik AB är ett av många bolag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Diskteknik AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Diskteknik AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Diskteknik AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1981-02-12. Men sedan 1980-01-01 så har Diskteknik AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fågelsångsv. 30, 186 42, Vallentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Diskteknik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51185800.

Vallentuna arbetar för att bolag som Diskteknik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Diskteknik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva försäljning och distribution av kemisk-tekniska produkter, hygien- och städmaterial till huvudsakligen hotell- och restaurangnäringen samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även sälja, hyra ut och reparera maskiner och inventarier.

Firmatecknare för Diskteknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Barkström, Lars Henrik -Grew, Towe Susanne -Pålsson, Lars Torsten Firman tecknas i förening av -externa firmatecknarna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Diskteknik AB och det är följande personer, Linder, Kent Stefan som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Mehany, Hany som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Grew, Towe Susanne som är född 1967 och har titeln Extern vice VD, Pålsson, Lars Torsten som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Barkström, Lars Henrik som är född 1940 och har titeln Suppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.Mattis, Per Göran som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Diskteknik AB är 556208-6339.