Elkåren Norrort Aktiebolag

Stockholms län

Information

Elkåren Norrort Aktiebolag är ett av många företag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Elkåren Norrort Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Elkåren Norrort Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Elkåren Norrort Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1981-12-04. Men sedan 1981-01-01 så har Elkåren Norrort Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sommarv. 8, 186 31, Vallentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elkåren Norrort Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51179529.

Vallentuna arbetar för att företag som Elkåren Norrort Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Elkåren Norrort Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall utföra elinstallationer samt försälja elartiklar, hushållsmaskiner och andra kapitalvaror ävensom idka därmed förenlig rörelse.

Firmatecknare för Elkåren Norrort Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elkåren Norrort Aktiebolag och det är följande personer, Modin, Leif Nils Kenneth som är född 1951 och har titeln VD, Modin, Leif Nils Kenneth som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Modin, Ulrika Maria som är född 1954 och har titeln Suppleant, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hansen, Eva Elisabeth som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Elkåren Norrort Aktiebolag är 556213-4139.