Göran Eriksson Sales Promotion Aktiebolag

Stockholms län

Information

556214-9954 är organisationsnummer för företaget Göran Eriksson Sales Promotion Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Göran Eriksson Sales Promotion Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vallentuna som är den kommunen som Göran Eriksson Sales Promotion Aktiebolag finns i.

Göran Eriksson Sales Promotion Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-02-03 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Göran Eriksson Sales Promotion Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Göran Eriksson Sales Promotion Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vallentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Göran Eriksson Sales Promotion Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Göran Eriksson Sales Promotion Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-51240032 eller genom brev på följande adress:
Liljev. 16, 186 94, Vallentuna

Bolaget skall driva säljfrämjande åtgärder, kampanjservice, reklamarbete samt köp och försäljning av konsumentvaror inom dagligvarubranschen samt yrkesmässig trafik för persontransporter med personbil eller lätt lastbil och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Göran Eriksson Sales Promotion Aktiebolag och det är Eriksson, John Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, John Gustav Mikael som är född 1977 och har titeln Suppleant, Eriksson, Karl Martin Göran som är född 1979 och har titeln Suppleant, Bergström, Ernst Lennart som är född 1938 och har titeln Revisor,