Norrorts golf- och grässervice Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vallentuna och Norrorts golf- och grässervice Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Norrorts golf- och grässervice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Norrorts golf- och grässervice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Norrorts golf- och grässervice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-09-06. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där företaget finns i jobbar för att företag som Norrorts golf- och grässervice Aktiebolag ska trivas.

Norrorts golf- och grässervice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vallentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva service- och markanläggningsarbeten samt service i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norrorts golf- och grässervice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Norrorts golf- och grässervice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Norrorts golf- och grässervice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51170550.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Norrorts golf- och grässervice Aktiebolag är Hegardt, Johan Henrik Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerberg, Gunnar Sigvard som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Debong, Monika Elisabeth som är född 1948 och har titeln Suppleant, Pettersson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Norrorts golf- och grässervice Aktiebolag har 556220-2746 som sitt organisationsnummer.