Villaproduktion i Norrort AB

Stockholms län

Information

556223-4608 är organisationsnummer för bolaget Villaproduktion i Norrort AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Villaproduktion i Norrort AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vallentuna som är den kommunen som Villaproduktion i Norrort AB finns i.

Villaproduktion i Norrort AB har varit registrerat sedan 1982-12-15 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-12-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Villaproduktion i Norrort AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Villaproduktion i Norrort AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vallentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Villaproduktion i Norrort AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Villaproduktion i Norrort AB så kan ni göra det på telefon genom 073-6471474 eller genom brev på följande adress:
Västergården 35, 186 37, Vallentuna

Bolaget skall bedriva byggentreprenad samt träning och uppfödning av galopphästar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Villaproduktion i Norrort AB och det är Meier, Anna Birgitta som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Edvardsson, Ingvar William som är född 1984 och har titeln Suppleant, Ullerkrans, Gunnar Erik som är född 1934 och har titeln Revisor, Vallentuna Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,