Handlarna i Lindholmen Aktiebolag (Ica Nära)

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vallentuna och Handlarna i Lindholmen Aktiebolag (Ica Nära) är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Handlarna i Lindholmen Aktiebolag (Ica Nära) är ett av dem. Statusen för Handlarna i Lindholmen Aktiebolag (Ica Nära) är att Bolaget är aktivt.

Handlarna i Lindholmen Aktiebolag (Ica Nära) är ett Aktiebolag och skapades 1984-02-27. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Handlarna i Lindholmen Aktiebolag (Ica Nära) ska trivas.

Handlarna i Lindholmen Aktiebolag (Ica Nära) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vallentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel och bensin samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handlarna i Lindholmen Aktiebolag (Ica Nära) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Handlarna i Lindholmen Aktiebolag (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Handlarna i Lindholmen Aktiebolag (Ica Nära) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51240284.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mattsson, Björn Håkan -Öberg, Helene Catarina.

De som är på något sätt har med Handlarna i Lindholmen Aktiebolag (Ica Nära) är Mattsson, Björn Håkan som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Öberg, Helene Catarina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Granholm, Marie-Louise som är född 1965 och har titeln Suppleant, Mattsson, Lennart Per Joel som är född 1938 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Ulf Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Larev Revision & Datautredningar Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Handlarna i Lindholmen Aktiebolag (Ica Nära) har 556240-8129 som sitt organisationsnummer.