Andersson & Gidlöf Konsulting Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vallentuna och Andersson & Gidlöf Konsulting Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Andersson & Gidlöf Konsulting Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Andersson & Gidlöf Konsulting Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Andersson & Gidlöf Konsulting Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-05-18. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Andersson & Gidlöf Konsulting Aktiebolag ska trivas.

I Vallentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom redovisning, byggnads, såsom kostnadsberäkningar, mängdberäkningar, äga och förvalta fast egendom, idkande av travsportsverksamhet, handel med värdepapper, driva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Andersson & Gidlöf Konsulting Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Andersson & Gidlöf Konsulting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Andersson & Gidlöf Konsulting Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51176628.

Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas var för sig av -Andersson, Per Erik -Gidlöf, Ann-Christin.

De som är på något sätt har med Andersson & Gidlöf Konsulting Aktiebolag är Andersson, Per Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahle, Claes-Göran Ernst Ivan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Gidlöf, Ann-Christin som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sunnås, Hans Ronny som är född 1971 och har titeln Suppleant, Nordlöv, Jan Erik som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Andersson & Gidlöf Konsulting Aktiebolag har 556242-5651 som sitt organisationsnummer.