P Blüchert Bygg & Transport AB

Stockholms län

Information

P Blüchert Bygg & Transport AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där P Blüchert Bygg & Transport AB finns. I Vallentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. P Blüchert Bygg & Transport AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket P Blüchert Bygg & Transport AB har haft sedan 1994-01-01. P Blüchert Bygg & Transport AB har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till P Blüchert Bygg & Transport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Angelikagränd 15, 135 36, Tyresö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7310936.

Vallentuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är P Blüchert Bygg & Transport AB Privat, ej börsnoterat.

P Blüchert Bygg & Transport AB har idag 556244-2730 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för P Blüchert Bygg & Transport AB

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt bygg- fasad-, samt mark- och trädgårdsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

I P Blüchert Bygg & Transport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Blüchert, Leif Gunnar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Blüchert, Ingrid Astrid Linnéa som är född 1932 och har titeln Suppleant, Ekeman, Jan Olov som är född 1946 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .