ABT Bolagen AB

Stockholms län

Information

556255-7966 är organisationsnummer för verksamheten ABT Bolagen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ABT Bolagen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vallentuna som är den kommunen som ABT Bolagen AB finns i.

ABT Bolagen AB har varit registrerat sedan 1985-02-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ABT Bolagen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

ABT Bolagen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ABT Bolagen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas var för sig av -Albertsson, Bo Sixten -Kahlsson, Knut Egon Roland

Vill ni komma i kontakt med ABT Bolagen AB så kan ni göra det på telefon genom 08-51440100 eller genom brev på följande adress:
Kragsta, 186 92, Vallentuna

Bolaget skall bedriva åkeri- och transportförmedling jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ABT Bolagen AB och det är Kahlsson, Knut Egon Roland som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Albertsson, Bo Sixten som är född 1951 och har titeln Vice VD, Kahlsson, Knut Egon Roland som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Albertsson, Bo Sixten som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Bengt Åke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Haddleton, Lars Allan Michael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamotWaginder, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Tommy Gert som är född 1950 och har titeln Revisor, Advertus Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor