Lillebrors Plåtslageri Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vallentuna och Lillebrors Plåtslageri Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Lillebrors Plåtslageri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lillebrors Plåtslageri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lillebrors Plåtslageri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-03-27. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lillebrors Plåtslageri Aktiebolag ska trivas.

Lillebrors Plåtslageri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vallentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva plåtslageri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lillebrors Plåtslageri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Lillebrors Plåtslageri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Lillebrors Plåtslageri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51025089.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lillebrors Plåtslageri Aktiebolag är Holmberg, Leif Lillebror som är född 1947 och har titeln VD, Holmberg, Leif Lillebror som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagberg, Anne-Marie Elisabeth som är född 1953 och har titeln Suppleant, Jennel, Claes Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Lillebrors Plåtslageri Aktiebolag har 556255-8899 som sitt organisationsnummer.