Bricad Holding Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Vallentuna finns det ett Aktiebolag som heter Bricad Holding Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Bricad Holding Aktiebolag i Stockholms län. Vallentuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Bricad Holding Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1985-10-17 så har Bricad Holding Aktiebolag varit registrerat och sedan 1986-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Bricad Holding Aktiebolag Publikt bolag och det finns fler bolag som är det i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Bricad Holding Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tellusv. 43, 186 36, Vallentuna. Vi ni istället prata med Bricad Holding Aktiebolag så kan ni göra det på 08-54086550.

Bolaget ska äga och utveckla bolag med huvudsaklig inriktning mot verkstadsindustri och fastigheter. Bolaget ska dessutom bedriva finansiell verksamhet samt äga och förvalta aktier och andra värdepapper, ävensom bedriva annan med ovannämnda områden förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Richter, Bo Carl Christian som är född 1948 och har titeln VD, Richter, Bo Carl Christian som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekborg, Per Max Anders som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Richter, Bo Claes Fredrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Mattis, Per Göran som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Bricad Holding Aktiebolag har 556264-6298 som sitt organisationsnummer.