Oleico Aktiebolag

Stockholms län

Information

Oleico Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Oleico Aktiebolag finns. I Vallentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Oleico Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Oleico Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Oleico Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Oleico Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hammarbacken 4 B, 191 49, Sollentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-59497030.

Vallentuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Oleico Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Oleico Aktiebolag har idag 556282-9852 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Oleico Aktiebolag

Bolaget ska bedriva handel med mät- och vetenskapliga instrument samt bedriva konsultverksamhet inom samma område, äga och förvalta, köpa och sälja värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Oleico Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ramström, Mikael Åke som är född 1964 och har titeln VD, Ramström, Mikael Åke som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Oleinikoff, Nils Alexis som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Oleinikoff, Nils Patrik som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Oleinikoff, Irene Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Ramström, Ann-Christine som är född 1971 och har titeln SuppleantForsman, Gun Marianne som är född 1954 och har titeln Revisor, Forsmans Revisionsbyrå i Älvsjö AB som är född och har titeln Revisor, .