H W Storköksteknik Aktiebolag

Stockholms län

Information

H W Storköksteknik Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som H W Storköksteknik Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

H W Storköksteknik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

H W Storköksteknik Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1986-10-17. Men sedan 1987-01-01 så har H W Storköksteknik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gillinge, 186 91, Vallentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på H W Storköksteknik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6280018.

Vallentuna arbetar för att verksamheter som H W Storköksteknik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för H W Storköksteknik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva handel och service med restaurangmaskiner och andra köksmaskiner samt därmed förenliga verksamheter.

Firmatecknare för H W Storköksteknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ekström, Klas Thomas -Svensson, Ruth Märta Birgitta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till H W Storköksteknik Aktiebolag och det är följande personer, Svensson, Ruth Märta Birgitta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekström, Klas Thomas som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Leijonmarck, Charlie Carl-Gustaf J A som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Jean Göran Robert som är född 1952 och har titeln Revisor, Revisab Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för H W Storköksteknik Aktiebolag är 556284-0982.