Technocation Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vallentuna och Technocation Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Technocation Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Technocation Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Technocation Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-07-21. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Technocation Aktiebolag ska trivas.

Technocation Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vallentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra uppdrag och konsultationer inom teknisk undervisning och forskning samt utveckling och marknadsföring av teknisk utrustning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Technocation Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Technocation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Technocation Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51177244.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Technocation Aktiebolag är Delstam, Leif Arne som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Delstam, Mona Lena som är född 1941 och har titeln Suppleant, Christiansson, Ulf Robert som är född 1960 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Technocation Aktiebolag har 556302-5658 som sitt organisationsnummer.