Cahbo Produkter AB

Stockholms län

Information

556307-0340 är organisationsnummer för företaget Cahbo Produkter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cahbo Produkter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vallentuna som är den kommunen som Cahbo Produkter AB finns i.

Cahbo Produkter AB har varit registrerat sedan 1987-09-29 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cahbo Produkter AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Cahbo Produkter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vallentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Cahbo Produkter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Cahbo Produkter AB så kan ni göra det på telefon genom 08-51430510 eller genom brev på följande adress:
Lingsbergsv., 186 43, Vallentuna

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cahbo Produkter AB och det är Wass, Runo Robert som är född 1963 och har titeln VD, Wass, Runo Robert som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Wass, Sven Runo som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Wass, Maria Elisabet som är född 1964 och har titeln Suppleant, Wass, Solbritt Margareta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Ågren, Gerhard som är född 1941 och har titeln RevisorFutura Revision AB som är född och har titeln Revisor,