Fukthantering i Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

556313-8899 är organisationsnummer för bolaget Fukthantering i Stockholm Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fukthantering i Stockholm Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vallentuna som är den kommunen som Fukthantering i Stockholm Aktiebolag finns i.

Fukthantering i Stockholm Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-12-18 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fukthantering i Stockholm Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fukthantering i Stockholm Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vallentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fukthantering i Stockholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Fukthantering i Stockholm Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8178518 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva service och fuktbekämpning av fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fukthantering i Stockholm Aktiebolag och det är Heinestam, Ulla Catrin som är född 1964 och har titeln Likvidator, Andersson, Mats Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Umeå AB som är född och har titeln Revisor,