Rolf o. Ulla Eriksson Service Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vallentuna och Rolf o. Ulla Eriksson Service Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rolf o. Ulla Eriksson Service Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rolf o. Ulla Eriksson Service Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rolf o. Ulla Eriksson Service Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-03-23. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rolf o. Ulla Eriksson Service Aktiebolag ska trivas.

Rolf o. Ulla Eriksson Service Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vallentuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom redovisning, handel med samt reparation och underhåll av bilar, ävensom snickerirörelse, service och underhåll inom byggbranchen jämt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rolf o. Ulla Eriksson Service Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Rolf o. Ulla Eriksson Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Rolf o. Ulla Eriksson Service Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51171500.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Rolf o. Ulla Eriksson Service Aktiebolag är Eriksson, Ulla Elisabet som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Rolf Göran som är född 1940 och har titeln Suppleant, Sundman, Anna Bigitta som är född 1966 och har titeln Revisor, Bigitta Sundman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Rolf o. Ulla Eriksson Service Aktiebolag har 556321-9632 som sitt organisationsnummer.