B. Berglund Markentreprenad Aktiebolag

Stockholms län

Information

556330-2230 är organisationsnummer för bolaget B. Berglund Markentreprenad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B. Berglund Markentreprenad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vallentuna som är den kommunen som B. Berglund Markentreprenad Aktiebolag finns i.

B. Berglund Markentreprenad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-08-31 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för B. Berglund Markentreprenad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

B. Berglund Markentreprenad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vallentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för B. Berglund Markentreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med B. Berglund Markentreprenad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-51173260 eller genom brev på följande adress:
Allév. 6, 186 39, Vallentuna

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet i bygg- och anläggningsbranschen, förvalta och äga fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med B. Berglund Markentreprenad Aktiebolag och det är Berglund, Bengt Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Ulla Elisabet som är född 1957 och har titeln Suppleant, Conte, Britt Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, Skarpängs Revision AB som är född och har titeln Revisor,