M P H Hus & Förvaltning AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vallentuna och M P H Hus & Förvaltning AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och M P H Hus & Förvaltning AB är ett av dem. Statusen för M P H Hus & Förvaltning AB är att Bolaget är aktivt.

M P H Hus & Förvaltning AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-09-23. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som M P H Hus & Förvaltning AB ska trivas.

M P H Hus & Förvaltning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vallentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall i in- och utlandet bedriva försäljning av hus, mark och växter, konsultuppdrag avseende arrangemang av konferenser, mässor, driva handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M P H Hus & Förvaltning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är M P H Hus & Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med M P H Hus & Förvaltning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50029012.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med M P H Hus & Förvaltning AB är Olsson, Alvar Per Olof som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rydell, Per John Markus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydell, Sven Bertil Henrik som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydell, Ingrid Kristina Elisabet som är född 1944 och har titeln Suppleant, Wicander, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, .

M P H Hus & Förvaltning AB har 556331-2007 som sitt organisationsnummer.