Hans Larsson Unghästcenter Aktiebolag

Stockholms län

Information

Hans Larsson Unghästcenter Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Hans Larsson Unghästcenter Aktiebolag finns. I Vallentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hans Larsson Unghästcenter Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hans Larsson Unghästcenter Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hans Larsson Unghästcenter Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hans Larsson Unghästcenter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fröslunda Prästgård 1, 749 63, Örsundsbro men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0171-465043.

Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hans Larsson Unghästcenter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hans Larsson Unghästcenter Aktiebolag har idag 556332-2238 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Hans Larsson Unghästcenter Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är uthyrning av träningsanläggning samt träning med hästar och därmed förenlig verksamhet.

I Hans Larsson Unghästcenter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Kerstin Margareta som är född 1957 och har titeln VD, Larsson, Hans Roger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kerstin Margareta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Winsa, Curt Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Åström, Monika Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor.