Svart på Vitt Hantverks Aktiebolag

Stockholms län

Information

Svart på Vitt Hantverks Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Svart på Vitt Hantverks Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Svart på Vitt Hantverks Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Svart på Vitt Hantverks Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1988-12-16. Men sedan 1996-01-01 så har Svart på Vitt Hantverks Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Appelboms v. 13 A, 186 42, Vallentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svart på Vitt Hantverks Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-5117701.

Vallentuna arbetar för att verksamheter som Svart på Vitt Hantverks Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svart på Vitt Hantverks Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva handel och tillverkning av hantverks-, present- och fritidsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svart på Vitt Hantverks Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svart på Vitt Hantverks Aktiebolag och det är följande personer, Kvarnbergs, Eta Karin Margaretha som är född 1954 och har titeln VD, Pettersson Kvarnbergs, Arne Roger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvarnbergs, Eta Karin Margaretha som är född 1954 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svart på Vitt Hantverks Aktiebolag är 556342-2418.