Anders Öberg Datakonsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall tillhandahålla datakonsulttjänster till elektronik- och dataindustrin ävenså idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Anders Öberg Datakonsult Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är Anders Öberg Datakonsult Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 1989-01-31 så skapades Anders Öberg Datakonsult Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Anders Öberg Datakonsult Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Anders Öberg Datakonsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556344-7837 är organisationsnummret för företaget som finns i Vallentuna.

Just nu är Anders Öberg Datakonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Anders Öberg Datakonsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-8601213 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Anders Öberg Datakonsult Aktiebolag är Lewén, Lars Greger som är född 1944 och har titeln Likvidator, Grahn, Lars Johan Valfrid som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisorshuset i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .