L. Nordquist Plåtslageri Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsplåtslageri och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för L. Nordquist Plåtslageri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är L. Nordquist Plåtslageri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 1989-02-27 så skapades L. Nordquist Plåtslageri Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel L. Nordquist Plåtslageri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

L. Nordquist Plåtslageri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556352-2407 är organisationsnummret för företaget som finns i Vallentuna.

Just nu är L. Nordquist Plåtslageri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med L. Nordquist Plåtslageri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-51172629 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom L. Nordquist Plåtslageri Aktiebolag är Nordquist, Lars Olof som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordquist, Dick Tony som är född 1962 och har titeln Suppleant, Norkvist, Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Anders Norkvist Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .