Vargmötets Trio Måleri Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall utföra måleri- och tapetserarverksamhet samt förvärva, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vargmötets Trio Måleri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är Vargmötets Trio Måleri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 1989-04-03 så skapades Vargmötets Trio Måleri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Vargmötets Trio Måleri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Vargmötets Trio Måleri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556354-9533 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vallentuna.

Just nu är Vargmötets Trio Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Vargmötets Trio Måleri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-51178622 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vargmötets Trio Måleri Aktiebolag är Almqvist, Sven Ove som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sandh, Bo Jonny som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Niklasson, Per Tommy som är född 1959 och har titeln Suppleant, Elbra, Siv Katrine som är född 1963 och har titeln Revisor, Irenéus, Lars Erik som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.