BJ Styrkontroll Aktiebolag

Stockholms län

Information

556359-6351 är organisationsnummer för företaget BJ Styrkontroll Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BJ Styrkontroll Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vallentuna som är den kommunen som BJ Styrkontroll Aktiebolag finns i.

BJ Styrkontroll Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-05-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BJ Styrkontroll Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

BJ Styrkontroll Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vallentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BJ Styrkontroll Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med BJ Styrkontroll Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7530477 eller genom brev på följande adress:
Järneksv. 29, 163 47, Spånga

Bolaget skall bedriva elkonstruktion och därtill hörande konsultativ verksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BJ Styrkontroll Aktiebolag och det är Sundvall, Jan Tore som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sundvall, Lilli Katarina som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Thermaenius, Hans Lennart som är född 1945 och har titeln Suppleant, Randér, Pär Tomas som är född 1969 och har titeln Revisor, Mapema Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,