ProLox AB

Stockholms län

Information

ProLox AB är ett av många bolag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som ProLox AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ProLox AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

ProLox AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-08-15. Men sedan 1989-01-01 så har ProLox AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Engelbrektsv. 109, 186 46, Vallentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ProLox AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51177661.

Vallentuna arbetar för att bolag som ProLox AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ProLox AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva uppfinnarverksamhet samt utveckling och försäljning av företrädesvis produkter som rör släpvagnar och husvagnar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ProLox AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ProLox AB och det är följande personer, Rosenlund, Johan Mikael som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenlund, Louise Viola som är född 1970 och har titeln Suppleant, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Björk, Hans Gustav Svante som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för ProLox AB är 556361-9674.