B S Communication AB

Stockholms län

Information

B S Communication AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där B S Communication AB finns. I Vallentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. B S Communication AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket B S Communication AB har haft sedan 1996-01-01. B S Communication AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till B S Communication AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Catalinagränd 49, 183 68, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-51174984.

Vallentuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är B S Communication AB Privat, ej börsnoterat.

B S Communication AB har idag 556362-6240 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för B S Communication AB

Bolaget skall bedriva försäljning av hård- och mjukvara samt utföra konsulttjänster inom datasektorn jämte därmed förenlig verksamhet.

I B S Communication AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Schollin, Jan Benny Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Schollin, Iris Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lindblom, Nils Stefan som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .