McLAREN RACING STABLES Aktiebolag

Stockholms län

Information

McLAREN RACING STABLES Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som McLAREN RACING STABLES Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

McLAREN RACING STABLES Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

McLAREN RACING STABLES Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-12-06.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till August Wahlströms v. 10, 182 31, Danderyd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på McLAREN RACING STABLES Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51241461.

Vallentuna arbetar för att verksamheter som McLAREN RACING STABLES Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för McLAREN RACING STABLES Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva tränings- och tävlingsverksamhet med hästar, handel med hästar och hästartiklar, avelsverksamhet med hästar, inackordering av hästar, sekreterarservice samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för McLAREN RACING STABLES Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till McLAREN RACING STABLES Aktiebolag och det är följande personer, Tillberg Mc Laren, Eva Dagmar E som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Mc Laren, Alexander som är född 1956 och har titeln Suppleant, Fransson, Ingrid Jeanette som är född 1968 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för McLAREN RACING STABLES Aktiebolag är 556379-8668.