maroand AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns maroand AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Vallentuna här finns det många olika Aktiebolag. maroand AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Vallentuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

maroand AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556394-7901.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-51175017 alternativt besöka eller skicka post till maroand AB på följande adress Tuna Torg 18 D, 186 31, Vallentuna.

maroand AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I maroand AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Helgstrand, Karl Anders som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Ändamålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom utbildning och handledning med inriktning autismspektrum och andra funktionsnedsättningar, personalutveckling, inre utveckling och framställning och försäljning av undervisningsmaterial och därmed förenlig verksamhet samt försäljning av kemiska rengöringsprodukter för avlopp och andra ytor, mekanisk utrustning för dosering av dessa och därmed förenlig verksamhet.