Bjurhögs Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bjurhögs Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Bjurhögs Aktiebolag finns. I Vallentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bjurhögs Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bjurhögs Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bjurhögs Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bjurhögs Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Cedersdalsv. 11, 186 40, Vallentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5910030.

Vallentuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bjurhögs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bjurhögs Aktiebolag har idag 556410-1441 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bjurhögs Aktiebolag

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av fastigheter, fastighetsförvaltning och montage inom mekanisk verkstad. Bolaget skall även bedriva köp och försäljning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Bjurhögs Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rosén, Jan Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lettosunti, Jukka Tapio som är född 1965 och har titeln Suppleant, Rosén, Gunilla Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Segerros, Erik Vilhelm Mattias som är född 1958 och har titeln Revisor, Segerros Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .