RBS Transporter Vallentuna Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva transporter och därmed förenlig verksamhet, samt äga, förvalta, köpa och sälja värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för RBS Transporter Vallentuna Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är RBS Transporter Vallentuna Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 1990-11-27 så skapades RBS Transporter Vallentuna Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel RBS Transporter Vallentuna Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

RBS Transporter Vallentuna Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556412-8428 är organisationsnummret för företaget som finns i Vallentuna.

Just nu är RBS Transporter Vallentuna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med RBS Transporter Vallentuna Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-51172178 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom RBS Transporter Vallentuna Aktiebolag är Sjöberg, Ulf Olle Mikael som är född 1966 och har titeln Likvidator, Hammare, Laila Astrid Rebecca som är född 1959 och har titeln Revisor, Ekonomigruppen AB som är född och har titeln Revisor, .